Politiet bekrefter: Norske Eirin (43) funnet død

I helga ble det funnet et lik i Lundåkrabukten i Sverige. Nå bekrefter svensk politi at det er den savnede Eirin Mikkelsen.

SAVNET: Eirin Mikkelsen forsvant julaften. I helgen fant politiet et lik i Skåne, som de mener er den svenske kvinnen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig lørdag formiddag ble det funnet en død person i Lundåkrabukten utenfor Landskrona i Sverige. Levningene ble funnet i samme område som norske Eirin Mikkelsen (43) oppholdt seg i da hun forsvant sporløst julaften i fjor.

Rett før klokka 10 mandag fortalte bistandsadvokat Jon Anders Hasle at svensk politi jobber med identifisering. Samtidig har han fått beskjed om at det er så godt som sikkert at det er norske Eirin Mikkelsen som er funnet.

– Det er 99 prosent sikkert, sier Hasle til Dagbladet.

Nå bekrefter pressetalskvinne Åsa Emanuelsson til Dagbladet at de er hundre prosent sikker på kvinnens identitet.

– Det er Eirin Mikkelsen som ble funnet død i Landskrona lørdag. Det har vi nettopp fått opplyst fra rettsmedisinerne som har undersøkt henne, sier hun til Dagbladet.

Vet dere nå noe mer om dødsårsaken?

– Det er for tidlig å svare på det. Nå har vi fått identifisert personen, så må vi avvente obduksjonsrapporten før vi kan si med sikkerhet om det har vært et illebefinnende, en ulykke eller om det eventuelt har skjedd noe kriminelt, sier pressetalskvinne Åsa Emanuelsson til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer