Dobbeltdrapet i Kristiansand

Politiet bekymret over flom av rykter: - Ingen holdepunkter for flere gjerningspersoner

Ifølge politiet spres det masse rykter i ungdomsmiljøet i Kristiansand.

KRISTIANSAND: En 15 år gammel gutt er siktet for dobbeltdrapet på Jakob Abdullahi Hassan (14) og Tone Ilebekk (48). Det kom fram under en pressekonferanse i Kristiansand onsdag morgen. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KRISTIANSAND (Dagbladet): Politiet i Kristiansand opplyste i dag tidlig at de har pågrepet og siktet en 15 år gammel gutt for dobbeltdrapet på Jakob Abdullahi Hassan (14) og Tone Ilebekk (48).

15-åringen har i avhør tilstått drap, og vil klokka 13.30 i dag bli framstilt for varetektsfengsling.

Samtidig har politiet i løpet av dagen sagt at de ikke har noen holdepunkter for at det skal være flere gjerningspersoner involvert.

Rykteflom

Nå går politiet ut med en konkret advarsel om ryktespredning. De ser med bekymring på det de kaller flommen av rykter i ungdomsmiljøet i Kristiansand.

Politiet har i flere kanaler mottatt informasjon om at den nå spres en masse rykter i ungdomsmiljøene i Kristiansand vedrørende en mulig gjerningsperson nr. to etter mandagens knivdrap, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding.

- Vi ønsker å understreke at politiet på bakgrunn av både avhør og etterforskning, ikke har noen holdepunkter for en ytterligere gjerningsperson - eller personer, sier sjef Felles kriminalenhet, Terje Kaddeberg Skaar i meldingen.

- Politiet bestreber seg på å gi så korrekt og oppdatert informasjon som mulig, og ber publikum om å behandle rykter fra ungdomsmiljøene med stor varsomhet, sier Kaddeberg Skaar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer