STOR LEKKASJE: Politiet ber folk som har parkerte biler i området og verdier i kjellere og bygårder om å være påpasselige. Foto: Vegtrafikksentralen øst
STOR LEKKASJE: Politiet ber folk som har parkerte biler i området og verdier i kjellere og bygårder om å være påpasselige. Foto: Vegtrafikksentralen østVis mer

Lekkasje:

Politiet ber folk fjerne biler etter stor lekkasje i Vika i Oslo sentrum

Vannmengden er nå avtagende. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet melder på Twitter at det har oppstått en større vannlekkasje ved rundkjøringen Munkedamsveien/Filipstadveien i Vika, og at denne nå er sperret i morgentimene.

I tillegg er Munkedamsveien/Cort Adelers gate sperret. Det er flere patruljer i området som gir informasjon til bilister, sier operasjonsleder Line Scott til Dagbladet klokka 07.50.

- Vannet er avtagende og en feiebil er nå på stedet for å rydde opp litt. Forhåpentligvis kan veiene åpnes igjen innen kort tid, sier operasjonslederen, som opplyser at politiet snart vil åpne veien for kollektivtransporten.

Politiet oppfordrer personer og firmaer i området som har gjenstander og verdier stående i kjellere og garasjeanlegg om å ta kontakt med politiet angående eventuell berging.

- Vi oppfordrer også personer som har biler i område om å flytte disse. Vi vet ikke ennå hvor stort skadeomfanget er, sier Scott, som opplyser at brannvesenet ønsker å ta seg inn i en del oppganger og bygårder for å sjekke hvordan det står til der etter vannlekkasjen.