BER OM FIRE NYE UKER: Politiet ber om fire nye uker i varetekt for mannen som er siktet for de tre drapene på Valdresekspressen for en måned siden. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
BER OM FIRE NYE UKER: Politiet ber om fire nye uker i varetekt for mannen som er siktet for de tre drapene på Valdresekspressen for en måned siden. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Politiet ber om fire nye uker i varetekt for bussdrapssiktet

Blir framstilt for forlenget varetektsfengsling i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ber om at mannen som er siktet for trippeldrapet på Valdresekspressen for en måned siden, blir holdt i varetekt i ytterligere fire uker.

Den 30 år gamle mannen blir framstilt for forlenget varetektsfengsling i Bergen tingrett torsdag ettermiddag. Politiet kommer til å begjære fire ukers varetekt, hvorav to i full isolasjon, bekrefter mannens forsvarer, advokat Fredrik Verling, overfor NTB.

- Det er fortsatt for tidlig å si hvorvidt min klient kommer til å møte selv i retten, sier Verling onsdag ettermiddag.

Mannen ble for rundt to uker siden skrevet ut fra Sandviken sykehus og overført til ordinær fengsling. Han skal være i god nok form til å la seg avhøre, ifølge Sogn og Fjordane politidistrikt. Det skal være først og fremst praktiske årsaker til at han én måned etter at trippeldrapet på Valdresekspressen fortsatt ikke er avhørt.

Avhør vil ikke skje denne uka, men etter det NTB får opplyst, er det planlagt avhør av mannen en gang i løpet av neste uke.

(NTB)