Politiet ber om hjelp etter voldsepisode i Oslo

Én død og én alvorlig skadd.

BER OM HJELP: Politiet var lørdag kveld på stedet der to personer ble utsatt for vold. Én person døde og én er alvorlig skadd, politiet leter fortsatt etter gjerningsperson.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
BER OM HJELP: Politiet var lørdag kveld på stedet der to personer ble utsatt for vold. Én person døde og én er alvorlig skadd, politiet leter fortsatt etter gjerningsperson. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var klokka 22.49 lørdag kveld Oslo-politiet fikk melding om en alvorlig voldsepisode på Etterstad i Oslo. To personer ble skadd, og én mann ble ble bekreftet død kort tid etter voldshendelesen. Tilstanden for den andre skal være alvorlig.

Ønsker opplysninger Politiet skriver i en pressemelding like etter klokka 03.00 natt til søndag at det fortsatt pågår aktivt søk etter en gjerningsperson i Oslo. Ifølge politiet er denne gjerningspersonen navngitt. Dagbladet fikk lørdag kveld vite av politiet at gjerningspersonen var ikledd kamuflasje og parykk.

- Det anmodes om at publikum tar kontakt med politiet dersom en har opplysninger i saken. En kan ringe kriminalvakte på 22 66 99 66, skriver Oslo-politiet i pressemeldinga.

Ukjent våpen Innsatsleder Thor Langli opplyste til Dagbladet på stedet at mange patruljer søkte etter gjerningsmannen rundt om i hovedstaden, blant annet på aktuelle adresser.

- Vi vet at han hadde en form for kamuflasje da han løp herfra, med parykk og så videre. De beskrivelsene vi hadde innledningsvis, de passer ikke lenger. Men vi har noe å gå på nå, så vi har mange patruljer i søket, sa han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer