Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet ber om hjelp fra publikum i Reidar Osen-saken

Ber om tips fra folk som ferdes i området Kaland/Søfteland.

VIL HA INFO: Politiet ber folk som kan ha sett en sko av denne typen om å kontakte dem. Foto: Politiet
VIL HA INFO: Politiet ber folk som kan ha sett en sko av denne typen om å kontakte dem. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) Politiet går nå ut med bilde av den venstre skoen Reidar Osen hadde på seg da han skal ha blitt kidnappet av tre maskerte menn i forrige uke. Politiet leter etter Osens mobiltelefon, samt den høyre skoen hans.

Politiet i Bergen mener at Reidar Osen ble bortført i en bil som ble stanset i området Kaland eller Søfteland. I den forbindelse ble mobilen hans knust, og han mistet den høyre skoen. Politiet mener skoen ble borte på samme sted som Osen ble lagt i en fordypning eller grav.

Politiet ber om tips angående saken fra folk som ferdes i området Kaland/Søfteland, og ber om at de ser etter en knust mobiltelefon, samt den høyre skoen. Skoen er av merke MBT. Dette sier Hordaland politidistikt i en pressemelding. 

Politiet opplyser at tips kan ringes inn til tlf. 02800 / 555 56 300.

- Prøvde å stripse meg Osen, mangemillionær og forretningsmann, er en kjent figur i Bergen. Han eier blant annet et galleri i Nygaten og har huset flere kjendisfester der. Galleriet var blant annet stedet der Kongefamilien feiret Martha Louises 30-årsdag.

Osen skal ha blitt overfalt midt i Bergen Sentrum da han skulle sette seg inn i bilen sin onsdag klokka 17.30. De tre mennene som overfalt ham hadde på seg finlandshetter, og de tre mennene dro ham inn i den gamle varebilen hans. Der mishandlet de Osen, i tillegg til å true med å drepe ham.

- De prøve å stripse meg, men jeg gjorde motstand. De slo og sparket meg. En av dem kjørte en pistol opp i kjeften på meg. Jeg har fortsatt merke i munnen. Det var tre timer med et rent helvete, sier han til Bergens Tidende.

Han ble kastet bak i bilens lasterom, og fikk en pose over hodet. Osen fortalte til Bergens Tidende at han sa til kidnapperne at han hadde 10 000 kroner på seg, og mer penger i galleriet. Dette skal ikke ha vært en høy nok pengesum, da kidnapperne ville ha millioner, sa Osen til Bergens Tidende.

Bilen kjørte mot mot Bønes, og til TV 2 sier 67-åringene at kidnapperne sa de hadde klar en grav til ham der. Men der forsvant kidnapperne fra bilen, og Osen fikk tilkalt hjelp.

GALLERIET: Galleri-eier Reidar Osen ble kidnappet, mishandlet og truet i Bergen i forrige uke. Fortsatt har ikke politiet tatt noen for kidnappingen, som har preget mangemillionæren og forretningsmannen sterkt. Bildet er tatt i forbindelse med at Osen ville ha en varig stopp av opptrykk av Ferdinand Finne-bilder i 2001. Foto: fotoweb
GALLERIET: Galleri-eier Reidar Osen ble kidnappet, mishandlet og truet i Bergen i forrige uke. Fortsatt har ikke politiet tatt noen for kidnappingen, som har preget mangemillionæren og forretningsmannen sterkt. Bildet er tatt i forbindelse med at Osen ville ha en varig stopp av opptrykk av Ferdinand Finne-bilder i 2001. Foto: fotoweb Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media