Politiet ber paret som ble truet med Kalasjnikov av Grønland-ranerne om å melde seg

Møtte de brutale ranerne i døra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterlyser en mann og en kvinne som ble vitner det brutale ranet av en gullsmedforretningen Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo 29. mars.

Politiet friga mandag nye overvåkingsbilder fra ranet som viser paret på vei inn i forretningen, mens ranet pågår. Idet ranerne flykter, blir de to truet med våpen og tvunget ut av butikken.

- Disse personene har ikke noe med ranet å gjøre, men politiet ønsker å snakke med dem fordi de har vært truet med våpen, heter det i en pressemelding fra Oslo politidistrikt.

Politiet ber også andre som var i nærheten, om å ta kontakt. Overvåkingsbildene viser at flere personer kan ha sett ranerne.

Torsdag ble en 26 år gammel svensk mann varetektsfengslet, siktet for medvirkning til det grove ranet på Grønland i Oslo. Politiet leter etter minimum fire personer til, men det skal til nå ikke være gjort flere pågripelser i saken.

Gullsmedforretningen Sheikh Enterprises ble ranet av fire personer lørdag formiddag for to uker siden. Gjerningsmennene avfyrte skudd under ranet, men ingen kom fysisk til skade.

Politiet mener sporene etter ranerne fører til Sverige.

(NTB)