Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet bryter opp safe i hjemmet til massakre-rammet familie

Evakuert av bombegruppa tidligere i dag.

 BELEIRET:  Al-Hilli-familiens hus i Claygate sør for London har blitt gjennomgått av politiet siden massakren på onsdag. Bildet er fra bombegruppas utrykning tidligere i dag. Foto: REUTERS
BELEIRET: Al-Hilli-familiens hus i Claygate sør for London har blitt gjennomgått av politiet siden massakren på onsdag. Bildet er fra bombegruppas utrykning tidligere i dag. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Både britisk og fransk politi etterforsker for fullt etter at en familie med irakisk forbindelse, men bosatt i Storbritannia, ble henrettet i Alpene.

I flere dager har ryktene gått i mediene om hva som kan være årsaken til den grusomme massakren. Blant annet har det vært hevdet at den nå døde faren i familien, hadde en disputt med sin bror om penger.

- Bryter opp safe Tidligere i dag rykket politiets bombegruppe ut til al-Hili-familiens hjem i Surrey. Årsaken var «bekymring rundt funn av gjenstander ved bygningen». Sperringene ble opphevet etter tre timer, da det viste seg å være falsk alarm.

Nå melder Sky News at politiet har gått inn i huset på nytt, denne gangen med blant annet en generator for å forsøke å ta seg inn i en safe.

Tidligere i dag kom det fram at det ble avfyrt 25 skudd ved åstedet i Chevaline, med en pistol med kaliber 7,65 millimeter. Politiet mener derfor at det var bare en gjerningsmann som skjøt og drepte mor, far, bestemor og en tilsynelatende tilfeldig syklist.

Må avvente legenes råd Datteren i familien på sju år overlevde dramaet, men ble skutt i skulderen og fikk et kraftig slag i hodet. Hun måtte opereres og havnet i kunstig koma. Nå har hun våknet, men politiets samtaler med hun som trolig er det eneste vitnet til massakren har foreløpig ikke gitt noen resultater. Politiet må nå avvente legenes vurdering av jentas tilstand før de kan forsette samtalene.

En fire år gammel jente var også til stede under massakren, men hun gjemte seg under liket av sin mor i åtte timer. Politiet fikk ingenting ut av samtalene med henne og sendte henne hjem igjen til England.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media