ETTERFORSKNING:  Politi og krimteknikere jobber nå på åstedet i Drammen for å sikre bevis. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
ETTERFORSKNING: Politi og krimteknikere jobber nå på åstedet i Drammen for å sikre bevis. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.noVis mer

Politiet: Den døde har ytre skader, og omstendigheter på stedet gjør at vi vil undersøke saken nærmere

Nordmann i 40-årene funnet død i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 09. 46 i dag tidlig ble en mann funnet død utenfor en boligblokk i Gjetergata i sentrum av Drammen.

Mannen som ble funnet omkommet er i starten av 40-årene, er norsk statsborger og var bosatt i Drammen. Hans registrerte hjemsted er ikke på boligkomplekset som han ble funnet omkommet ved.

Mistenkelig dødsfall Politiet vet på nåværende tidspunkt lite om dødsårsaken, men betrakter omstendighetene rundt dødsfallet som mistenkelig.

Det var blodspor rundt den omkomne mannen da han ble funnet, opplyser politiets innsatsleder i Søndre Buskerud politidistrikt, Kjell Reidar Johansen, til Dagbladet

- Dødsfallet er mistenkelig, og vi venter på den foreløpige obduksjonsrapporten som forhåpentligvis kan fortelle oss mer om forløpet, sier jourhavende jurist Birgit Austad, til Dagbladet.

Austad forteller at mannen var i et sosialt samvær med flere felles venner i boligkomplekset han ble funnet like utenfor, kvelden og natta før han ble funnet omkommet.

- Ytre skader Politiet jobber utifra flere teorier om hva som kan ha skjedd.

- Den omkomne er funnet med ytre skader, og det er omstendigheter på stedet som gjør at vi vil undersøke saken nærmere. Mer detaljer om saken kan jeg ikke gi på nåværende tidspunkt, sier Austad.

- Vi er nå i avhør med vitner, og vi ønsker å komme i kontakt med flere. Foreløpig har vi ingen mistenkte i saken, sier Austad.