Politiet: Derfor spiste han på en annen manns ansikt

Tilstanden er fortsatt kritisk for offeret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet søker nå etter vitner som kan bidra til å kaste lys over kannibalangrepet, der en naken mann tygget vekk store deler av en annen manns ansikt. En naken mann spiste på en annen manns ansikt i nærheten av en stor motorvei i Miami i går. Etter den makabre episoden som skjedde rett utenfor lokalene til lokalene til avisa Miami Heralds leter politiet etter vitner som kan hjelpe dem med å kartlegge hvorfor 31-år gamle Rudy Eugene oppførte seg så bestialsk overfor den andre mannen.

Offeret, som ikke er identifisert, ligger fortsatt på sykehus. Tilstanden hans blir beskrevet som kritisk. En større del av ansiktet er borte, bare haken og skjegget var igjen, ifølge The Miami Herald. Ber om hjelp - Vi vet at det var mange mennesker i området og vi håper at de vil komme til oss og fortelle hva de har sett, sier kriminalinspektør William Moreno til avisa.

Politiet har vært tilbakeholdene med opplysninger om angrepet, men ifølge The Miami Herald kan angrepet skyldes «badesalt»-et narkotisk stoff som har fått kallenavnet fordi det likner på baderomsproduktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer