Politiet: Derfor spiste han på en annen manns ansikt

Tilstanden er fortsatt kritisk for offeret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet søker nå etter vitner som kan bidra til å kaste lys over kannibalangrepet, der en naken mann tygget vekk store deler av en annen manns ansikt.

En naken mann spiste på en annen manns ansikt i nærheten av en stor motorvei i Miami i går. Etter den makabre episoden som skjedde rett utenfor lokalene til lokalene til avisa Miami Heralds leter politiet etter vitner som kan hjelpe dem med å kartlegge hvorfor 31-år gamle Rudy Eugene oppførte seg så bestialsk overfor den andre mannen.

Offeret, som ikke er identifisert, ligger fortsatt på sykehus. Tilstanden hans blir beskrevet som kritisk. En større del av ansiktet er borte, bare haken og skjegget var igjen, ifølge The Miami Herald.

Ber om hjelp - Vi vet at det var mange mennesker i området og vi håper at de vil komme til oss og fortelle hva de har sett, sier kriminalinspektør William Moreno til avisa.

Politiet har vært tilbakeholdene med opplysninger om angrepet, men ifølge The Miami Herald kan angrepet skyldes «badesalt»-et narkotisk stoff som har fått kallenavnet fordi det likner på baderomsproduktet.

Politiet har en teori om at angrepet kan ha vært en kokainpsykose som gjør at blodet «koker», noe som gjør at personen som har inntatt stoffet kler av seg for å avkjøle seg.  

Gjerningsmannen døde Politiet avfyrte i går flere skudd mot den naktene mannen, uten at han trakk seg unna. Vitner rapporterer om å ha hørt rundt seks skudd, som til slutt tok livet av angriperen.

- Politimannen pekte med pistolen på ham og ba han om å stoppe. Mannen snudde seg rundt og knurret som et vilt dyr og fortsatte å spise av mannens ansikt, sier Armando Aquilar, en talsperson for politisjefen i området til Local10.