Politiet: Drapsforsøkssiktet 17-åring erkjenner angrep på far og bror (19)

Blir framstilt for varetektsfengsling i dag.

ERKJENNER ANGREP: Far og sønn (19) ble sendt til sykehus etter voldsepisode på Bekkelaget der 17-åringen gikk til angrep. 
Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
ERKJENNER ANGREP: Far og sønn (19) ble sendt til sykehus etter voldsepisode på Bekkelaget der 17-åringen gikk til angrep. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 17 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk på sin far og sin 19 år gamle bror på Bekkelaget i Oslo, har erkjent de faktiske forhold. Det opplyser politiadvokat Vegar Munthe Ommedal til Dagbladet. I dag ble 17-åringen varetektsfengslet i to uker, hvorav ei uke er med brev- og besøkskontroll. 17-åringen var selv til stede i Oslo tingrett sammen med sin advokat Bjørn Rudjord.
- Vi har fått en forstelse av hva som skjedde i huset og hva slags gjenstand som er brukt, men det vil vi foreløpig ikke si noe mer om av hensyn til etterforskningen, sier politiadvokat Ommedal.
Det var bare de tre familiemedlemmene som var hjemme i eneboligen da en av dem ringte politiet og varslet at noe hadde skjedd like før klokka 8 på morgenen fredag. Mor hadde allerede dratt på jobb.
- Våre etterforskere er på vei til sykehuset for å avhøre far. Han skal være i stand til det. For den skadde 19-åringen er situasjonen fortsatt uavklart, sier politiadvokaten.

 ERKJENT:  Politiadvokat Vegar Munthe Ommedal opplyser at 17-åringen har erkjent de faktiske foholdene i saken. FOTO: ØYSTEIN ANDERSEN/DAGBLADET.
ERKJENT: Politiadvokat Vegar Munthe Ommedal opplyser at 17-åringen har erkjent de faktiske foholdene i saken. FOTO: ØYSTEIN ANDERSEN/DAGBLADET. Vis mer