Politiet drepte mann i skuddveksling i København

Hadde leilighet under overvåkning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i København bekrefter i en pressemelding like før klokka 06.00 i dag tidlig, at en mann ble skutt og drept under en skuddveksling med politiet i Nørrebro i København like etter klokka 05.00 i dag tidlig.

- Politiet hadde tidligere på dagen hatt en adresse på Nørrebro under observasjon. På et tidspunkt ankom en person som kunne være interessant for etterforskningen, skriver politiet.

Åpnet ild Ifølge København-politiet ble mannen ropt etter av politiet, men begynta da å avfyre skudd.

- Han ble ropt etter, avfyrte skudd og ble deretter skudd. Mannen er nå død. Ingen av politibetjentene ble rammet, skriver politiet.

Ifølge pressemeldinga undersøker politiet nå om personen kan stå bak begge skuddattentatene i København i dag, da én 55 år gammel mann ble drept under et ytringsfrihetarrangement der karikaturtegneren Lars Vilks var til stede. Tre politimenn ble skadd.

I natt ble én person skutt og drept utenfor en synagoge i København. Der ble to politimenn skad etter å ha blitt skutt i henholdsvis armer og bein.

Det var en ung jødisk mann som natt til søndag ble drept ved synagogen i København, melder dansk TV 2. Formannen for Det jødiske samfund i Danmark opplyser til danske TV 2 at mannen sto vakt utenfor synagogen. Den drepte mannen skal ha vært i 30-åra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.