Politiet er desperate etter mystisk nødanrop fra liten jente: Hvor er Ellie (3) og hennes syke mor?

999-sentralen mottok mystisk nødanrop fra liten jente.

BER OM HJELP: Politiet her i West Yorkshire klarer ikke å finne ut på egen hånd hvor ei lita jente, som meldte at moren hennes hadde falt om, har ringt fra. Foto: Keith Hammett / Dagbladet
BER OM HJELP: Politiet her i West Yorkshire klarer ikke å finne ut på egen hånd hvor ei lita jente, som meldte at moren hennes hadde falt om, har ringt fra. Foto: Keith Hammett / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var ved 12-tida i går formiddag at nødsentralen 999 hos ambulansetjenesten i West Yorkshire mottok det dramatiske anropet. Stemmen til ei lita jente sa følgende, før samtalen ble brutt:

• Jenta heter Ellie, er tre år gammel og bor i Leeds• Moren heter Stacey Hall• De to bor i husnummer 23, i ei gate som inneholder ordet «Court» (noe som ikke er uvanlig i England)• Moren har falt om på gulvet, og nå rører hun seg ikke lenger. Hun har en toast-skive i hånda.• Besteforeldrene hennes bor i Bridlington i East Yorkshire• Jenta selv har ropt til moren og prøvd å dytte på henne• Huset var låst - både fram- og bakdøra - og jenta kom seg ikke ut

Til tross for disse opplysningene og en hektisk, innledende etterforskning har ikke politiet klart å finne ut hvor Stacey Hall bor eller nærmere om hva som har skjedd.

Ber om hjelp Samtalen varte i 33 minutter, men har så langt vært umulig å spore. Derfor går politiet nå ut hos BBC og ber publikum desperat om hjelp:

- Vi må finne ut hvor jenta og moren bor. Vi håper at noen der ute, som kjenner familien, kan kjenne igjen disse opplysningene, sier etterforsker Lisa Griffin i West Yorkshire-politiet til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer