Forsvinningssaken:

- Politiet er ingen part i forhandlingene

Politiet bekrefter at forhandlingene i forsvinningssaken skjer utelukkende mellom de antatte gjerningspersonene og Anne-Elisabeth Hagens familie.

POLITIINSPEKTØR: Tommy Brøske under politiets pressekonferanse om Anne-Elisabeth Hagens forsvinning. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
POLITIINSPEKTØR: Tommy Brøske under politiets pressekonferanse om Anne-Elisabeth Hagens forsvinning. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

89 dager har gått siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog. I like mange dager har politiet jaktet intenst på det de mener er gjerningsperson som har bortført 68-åringen.

Fremdeles står politiet uten svar på hvor kona til milliardær Tom Hagen befinner seg, om hun er i live eller hva som har skjedd. I forrige uke kalte familiens bistandsadvokat, Svein Holden, inn til pressekonferanse for å gi følgende beskjed: det har vært ny kontakt med de antatte gjerningspersonene.

Forhandler ikke

Det som av Holden blir beskrevet som et budskap, tikket inn 16. januar. Årsaken til at det var advokaten, og ikke politiet, som gikk ut med budskapet, er ifølge politiinspektør Tommy Brøske enkel.

- Det er helt naturlig, for politiet er ingen part i forhandlingene. Først og fremst er det familien som må gjøre sine vurderinger. I tillegg prøver vi å være en god rådgiver ut ifra våre erfaringer med lignende saker, sier Brøske til Dagbladet.

Fant gjenstander

Mandag morgen gikk politiet ut med pressemelding om at det etter tre dager med dykkersøk i Langvannet, like ved ekteparet Hagens bolig, er gjort funn av gjenstander. Hva disse er, vil politiet foreløpig ikke utdype.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer