ETTERFORSKER: Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i en leilighet. Foto: Peder Gjersøe
ETTERFORSKER: Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i en leilighet. Foto: Peder GjersøeVis mer

Politiet etterforsker dødsfall i Tønsberg

Kvinne i 50-årene funnet død, to menn tatt inn til avhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har startet etterforskning etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i en leilighet utenfor Tønsberg.

- Omstendigheter rundt dødsfallet gjør at politiet har iverksatt etterforskning/undersøkelsessak, opplyser Vestfold politidistrikt lørdag ettermiddag.

Politiet ble varslet i 13-tiden lørdag. Da de kom til leiligheten på Træleborg i Tønsberg fant de en kvinne i begynnelsen av 50-årene død, samt to andre personer. De to er tatt med inn til avhør. De har status som vitner.

- De to har frivillig gått med på å la seg avhøre, sier politiadvokat Cecilie Reinskau Svorstøl i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Politiet sier de ikke vet hvorfor kvinnen har dødd.

- Vi vet ikke hva som har skjedd ennå. Foreløpig er dette en undersøkelsessak og vi vet ikke om dødsfallet skyldes noe straffbart eller ikke, sier Svorstøl.

Det ene av de to vitnene er bosatt på adressen. Kvinnen er ifølge Dagbladets opplysninger ikke registrert på stedet.

Kvinnen er ikke kjent for politiet fra tidligere saker.

Stedet er sperret av og politiet foretar taktiske og tekniske undersøkelser.

- Vi har krimteknikere på stedet, sier Svorstøl.