FANT DØD PERSON: Et område har blitt sperret av etter at en person ble funnet død i Moldeelva i Molde. Foto: Erik Hattrem
FANT DØD PERSON: Et område har blitt sperret av etter at en person ble funnet død i Moldeelva i Molde. Foto: Erik HattremVis mer

Politiet etterforsker funn av død person i Molde

Etterlyser vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en person ble funnet død i Moldeelva i Molde mandag kveld.

Politiet fikk melding om at noen hadde sett det som kunne være en død person i elva under Moldelivegen klokka 20.22. Kort tid senere ble den døde personen funnet.

- Etterforskningen er i en innledende fase. Etterforskningen vil rettes mot å få samlet mest mulig opplysninger om dødsfallet. Det er rutinemessig besluttet rettsmedisinsk obduksjon for å få informasjon om dødsårsak, opplyser politioverbetjent og etterforskningsleder Kjell O. Moen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt.

Han forteller at politiet mener de kjenner identiteten til den døde personen, men hadde sent mandag kveld ennå ikke fått den bekreftet.

Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med detaljer om den døde personen.

- Etterforskningsseksjonen i Molde ønsker å komme i kontakt med alle som har observasjoner eller opplysninger av interesse. Vi ber om at politiet får vurdere om dette er relevant for etterforskningen og/eller om dette er opplysninger som allerede er tilgjengelig for politiet, opplyser Moen.

(NTB)