Politiet etterforsker ikke sex-meldingen i Senterpartiet

- Overrasker meg ikke, sier Liv Signe Navarsete.

HVEM GJORDE DET?: Disse mennene var på hytteturen i Åre i 2016, og én av dem sendte den grove sexmeldingen til Liv Signe Navarsete. Video: Ingrid Cogorno Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Vest politidistrikt opplyser i en pressemelding onsdag at de ikke kommer til å etterforske sex-meldingen Liv Signe Navarsete fikk en natt i 2016.

- Det mulige straffbare forholdet i saken er i dag over 2 år gammelt. Alvorligheten i det anmeldte forholdet sett i forhold til den ressursbruken som vil gå med til etterforskning tilsier etter vårt skjønn at det ikke er riktig å prioritere saken. Et moment i avgjørelsen har vært at melder har vært kjent med saken i flere år uten tidligere å anmelde den, skriver politiet og fortsetter:

- Den formelle beslutningen for avgjørelsen er at det ikke er rimelig grunn til å undersøke om det foreligger et straffbart forhold. En forholdsmessighetsvurdering inngår regelmessig som begrunnelse for en slik beslutning.

Navarsete raser

Liv Signe Navarsete sier til Bt at hun ikke er overrasket over henleggelsen:

- Politiet etterforsker kun saker med meg når jeg er skurken, ikke der jeg er offer, sier hun til avisa med henvisning til en sak i 2008 der hun satt i bilen da en rådgiver i Samferdselsdepartementet kjørte for fort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer