Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker massedrap i Canada

To barn skal være blant ni drepte fordelt på tre åsteder.

ETTERFORSKER FORBINDELSE: Politiet tror det er en forbindelse mellom til sammen ni drepte som er funnet på tre ulike åsteder i Edmonton og Saskatchewan i Canada i dag og i går. Foto: AP/The Canadian Press, Jason Franson
ETTERFORSKER FORBINDELSE: Politiet tror det er en forbindelse mellom til sammen ni drepte som er funnet på tre ulike åsteder i Edmonton og Saskatchewan i Canada i dag og i går. Foto: AP/The Canadian Press, Jason Franson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kanadiske medier melder i dag om ni drepte i det som ser ut til å være en av Canadas verste forbrytelser gjennom historien.

To barn skal være blant de døde, i tillegg til den mistenkte drapsmannen.

Ifølge Edmonton Sun gikk den første drapsalarmen i går kveld klokka sju, kanadisk tid. En kvinne i slutten av 30-årene skal ha blitt funnet død i et hus i byen Edmonton.

Bare en og en halv time senere skal politiet ha blitt tilkalt til et annet sted i samme by, som viste seg å være åstedet for de fleste drapene i det som ifølge flere medier nå er del av den samme drapsetterforskningen.

Sju mennesker skal ha blitt funnet drept, to av dem barn.

I dag morges sperret politiet så av en del av sentrum i Fort Saskatchewan, hvor en mann skal ha tatt sitt eget liv i en vietnamesisk restaurant. Politiet mistenker at det dreier seg om drapsmannen fra dagen før.

Vitner forteller til Edmonton Journal om en dramatisk politiaksjon ved restauranten. Politiet tok seg til slutt inn ved å kjøre politibilen gjennom bygningens front, sier vitnet i følge NTB.

Selv om politiet ikke har bekreftet offisielt at det er en forbindelse mellom drapene, skriver flere kanadiske medier at de har kilder på dette.

Det er uansett ingen tvil om at en storstilt etterforskning er på gang.

- Enheter fra hele byen deltar, sier polititalsmannen Scott Pattison i dag til National Post.