Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall, etter at et spedbarn funnet død i leilighet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har innledet etterforskning etter at et fire måneder gammelt spedbarn ble funnet død i en leilighet i Sarpsborg torsdag kveld.

Barnet ble funnet i en leilighet i St. Marie gate i østre bydel, og politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Ingen er foreløpig siktet i saken, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

- Jeg kan bekrefte at vi etterforsker et mistenkelig dødsfall etter at et spedbarn ble funnet død i en leilighet i Sarpsborg sentrum i går, opplyser kriminalsjef Kai Andersen hos politiet i byen fredag.

Torsdag kveld opplyste politiet at de etterforsket dødsfallet rutinemessig og at saken da ikke hadde status som et mistenkelig dødsfall.

Andersen bekrefter at politiet har arbeidet med saken torsdag kveld og natt til fredag, og at de nå anser dødsfallet for å være mistenkelig.

Barnet vil bli obdusert.

- Vi avventer svarene fra de rettsmedisinske undersøkelsene. En obduksjon av avdøde vil ikke skje før på mandag, sier kriminalsjefen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!