<strong>ETTERFORSKER:</strong> Politiet rykket onsdag ettermiddag ut etter melding om funn av en død person i Moss. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig. Foto: Glenn Johansson / Tipser.no
ETTERFORSKER: Politiet rykket onsdag ettermiddag ut etter melding om funn av en død person i Moss. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig. Foto: Glenn Johansson / Tipser.no Vis mer

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Moss

- Det er ikke åpenbart at det er snakk om et naturlig dødsfall, opplyser politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vet du noe mer om denne saken? Tips oss på 2400@db.no

MOSS/OSLO (Dagbadet): Politiet rykket i ettermiddag ut til en adresse på Krapfoss i Moss, etter melding om funn av en død person. Omstendigheter på stedet gjør at politiet etterforsker hendelsen som et mistenkelig dødsfall.

- Vedkommende blir sendt til obduksjon, og vi vil gjennomføre avhør av vitner for å få klarhet i hva som kan ha skjedd. Vi leter også etter andre som kan ha kjennskap eller kunnskap om dødsfallet, sier operasjonsleder Karianne Knutsen i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Like før klokka 21 bekrefter politiet at avdøde er en mann i 40-åra av utenlandsk opprinnelse. Pårørende er varslet.

Politiet fikk melding klokka 16.02 av personen som fant avdøde. Politiet vil foreløpig ikke si noe om hva det er som gjør at de mener det er snakk om et mistenkelig dødsfall.

- Det er ikke åpenbart at det er snakk om et naturlig dødsfall, og da må vi etterforske saken.

Øst politidistrikt har foreløpig ikke bedt om bistand fra Kripos. De leter heller ikke etter personer i forbindelse med saken.

Avdøde er ikke formelt identifisert, men politiet har en formening om hvem personen er. Avdøde vil bli obdusert for å klarlegge dødsårsak.

- Vi må få kartlagt om det er noe mistenkelig. I det inngår både etterforskning og obduksjon, sier Knutsen.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer