MISTENKELIG DØDSFALL: Den døde personen ble funnet i nærheten av et skispor i Østmarka. Bildet viser politiets markeringer på åstedet.Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MISTENKELIG DØDSFALL: Den døde personen ble funnet i nærheten av et skispor i Østmarka. Bildet viser politiets markeringer på åstedet.Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Østmarka

Turgåer meldte fra om død person.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon eller bilder? Tips oss på SMS/MMS 2400, e-post 2400@db.no eller telefon 24 00 00 00.

(Dagbladet): En person er funnet død i et populært turområde i Østmarka, like ved Oppsal i Oslo. Liket ble funnet i tett vegetasjon nært fra skisporet. Politiet etterforsker saken og betegner det som et mistenkelig dødsfall.

- Torsdag ettermiddag ca. klokka 17 fikk politiet melding om et funn av det som viste seg å være en død person. Meldingen kom fra en turgåer i området Solbergliveien og Hellerudveien, skriver politiet i en pressemelding.

- Det ble iverksatt tekniske undersøkelser på stedet. Politiet håndterer saken som et mistenkelig dødsfall. Undersøkelser og etterforskning er iverksatt. Obduksjon vil bli gjennomført i morgen, lørdag 23. mars, heter det videre.

Voldsavsnittet, som håndterer saken, nekter foreløpig å kommentere hendelsen utover pressemeldingen. Verken omstendighetene rundt dødsfallet, funnet eller personen er offentlig kjent.

- Den døde er identifisert, og pårørende blir varslet utover dagen. Politiet kommer tilbake med mer informasjon senere i dag, skriver de videre.

Dagbladet kommer med mer.

POPULÆRT TUROMRÅDE: Politiet har startet etterforskning etter at en død person torsdag ettermiddag ble funnet i området Solbergliveien/ Hellerudveien i Østmarka.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
POPULÆRT TUROMRÅDE: Politiet har startet etterforskning etter at en død person torsdag ettermiddag ble funnet i området Solbergliveien/ Hellerudveien i Østmarka. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer