Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Ringsaker

Person funnet død i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person ble funnet død i Ringsaker i Hedmark ved 16.15-tida i dag, melder lensmann Terje Krogstad.

Lensmannen ønsker ikke å gå ut med kjønn, alder eller det eksakte stedet der personen ble funnet. Politiet kjenner fortsatt ikke personens identitet.

- Det jeg kan si er at personen ble funnet død utendørs. Omstendighetene gjør at vi kaller det et unaturlig døsfall, sier Krogstad til Dagbladet.

Det var en tilfeldig forbipasserende som meldte politiet om den døde personen i dag. Det vil bli foretatt både tekniske og taktiske etterforskningsskritt utover kvelden. Lokalpolitiet får bistand fra Kripos og har cirka 15 personer i arbeid i kveld.

- Vi er fortsatt veldig tidlig i etterforskningsfasen, men driver nå rundspørringer i tillegg til tekniske og taktiske etterforskningsmetoder, sier lensmannen.

Krogstad vil ikke gå inn på om politiet mistenker at noe kriminelt har skjedd.

- Det vil etterforskningen vise. Vi konkluderer ikke ennå, men gjennomfører flere vitneavhør. Vi ønsker å være skodd fra starten hvis det er noe kriminelt, sier han.

Den døde personen vil bli sendt til obduksjon. Håpet er at en foreløpig obduksjonsrapport vil foreligge tirsdag eller onsdag.

Dagbladet oppdaterer saken

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media