Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker mulig dobbeltdrap på gård i Sverige

- Vi mistenker en alvorlig voldshandling, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Linköping mistenker at de står overfor et dobbeltdrap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde på en gård utenfor i Mjölby kommune utenfor Linköping mandag kveld.

- Like etter klokka 18 fikk vi beskjed om en alvorlig voldshandling på et sted mellom Mjölby og Linköping. Vi er fortsatt i en tidlig fase. Dessverre kan jeg ikke kommentere mer, sier Björn Öberg ved Linköping-politiet til Expressen.

Det var slektninger av de avdøde som varslet politiet, skriver Aftonbladet. De skal ha forsøkt å få tak i det eldre paret som bor på adressen, uten å få kontakt med dem.

Mandag ettermiddag dro de opp til parets adresse og fant dem døde.

Ifølge Aftonbladet mistenker politiet det dreier seg om et dobbeltdrap i forbindelse med et ran. Det skal mangle noen verdisaker på gården.

- Det er mistanke om en alvorlig voldshandling. Vi er i en sårbar posisjon, og trenger å snakke med noen mennesker, sier Öberg, som ikke kan bekrefte at det dreier seg om drap.

Politiet teknikere er på plass på gården. Hundepatruljer søker også i området.

- Vi har en mistanke om hva som er åstedet, så vi må søker etter spor. Patruljen er der for å søke etter spor etter en eventuell gjerningsperson. Selv om en eventuell gjerningsperson har forlatt området, så er vi interessert i å vite i hvilken retning, sier Öberg.

Saken oppdateres

Hele Norges coronakart