Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker mulig drap på Bryne

Politiet i Rogaland etterforsker et mulig drap på Bryne der en kvinne ble funnet død fredag.

MULIG DRAP: Politiet i Rogaland etterforsker et mulig drap på Bryne der en kvinne ble funnet død fredag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
MULIG DRAP: Politiet i Rogaland etterforsker et mulig drap på Bryne der en kvinne ble funnet død fredag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, opplyser politiadvokat Karsten Monsen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Den 33 år gamle kvinnen ble funnet død i nærheten av sin leilighet fredag formiddag. En politipatrulje fant henne på en eiendom ikke langt unna Bryne sentrum fredag formiddag, melder Stavanger Aftenblad.

Mulig drapssak - Dødsfallet betegnes som mistenkelig, og politiet har begjært obduksjon. Foreløpig kan vi ikke si noe sikkert om dødsårsaken, opplyser operasjonsleder Kjetil Føyen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Innsatsleder Trond Olav Salte i Rogaland politidistrikt sier til avisa at politiet etterforsker saken som en mulig drapssak.

- Vi har pågrepet en mann som er mistenkt i saken, og vi etterforsker dette som et mulig drap, sier Salte.

Avhøres i dag Den siktede mannen er kjørt til Stavanger og vil bli avhørt i løpet av fredagen.

Politiet ønsker ikke å si noe om hans alder eller eventuelle relasjon til kvinnen. Monsen legger til at politiet foreløpig ikke har ytterligere opplysninger i saken.

Området rundt boligen er sperret av, og politiet holdt fredag ettermiddag vakt på stedet, mens kriminalteknikerne arbeidet i leiligheten og området rundt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!