Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker narko- miljøer

Snart fire måneder etter at Terje Skogen (18) fra Rena forsvant, står politiet uten håndfaste spor. Flere narkomiljøer er i søkelyset i det politiet frykter er en drapssak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forklaringen til de to kameratene som var sammen med Skogen, stemmer ikke overens med opplysningene i deres egne mobiltelefonutskrifter. Det får politiet til å sette spørsmålstegn ved om de forklarer seg sant.

- Det lukter av dette, men spørsmålet er hva det lukter, sier lensmann Per Ravnkleven ved Åmot lensmannskontor.

Terje Skogen forsvant 11. mai. Da hadde han og to kamerater vært på en veritabel gamblingturné på spilleautometer på bensinstasjoner og kafeer i to og et halvt døgn.

Den siste sikre observasjonen av 18-åringen er gjort på Løten klokka 09.17.

Ingen svar

Etterforskningen har ledet politiet til ulike narkomiljøer i Elverum, Hamar, Åmot og Storelvdal, men ingen i disse miljøene har kunnet eller villet gi svaret på hva som skjedde med 18-åringen.

- Vi vet at han sammen med to kamerater kjørte rundt i distriktet og spilte på spilleautomater sammenhengende i to og et halvt døgn. Disse to kameratene har forklart seg en rekke ganger om sine bevegelser. Sammenlikner man deres forklaringer med informasjonen fra mobiltelefonutskriftene deres, er det ting som ikke stemmer. Mobiltelefonene har vært på to steder guttene ikke husker å ha vært. Så er det spørsmål om de ikke husker fordi de var ruset, eller fordi de ikke vil huske, sier Ravnkleven til Dagbladet.

Terje Skogen hadde ikke gjeld han ikke kunne håndtere, og politiet har ikke funnet noen han var i konflikt med. Dermed står politiet også uten et mulig motiv for å ta ham av dage.