Politiet etterforsker overfallsvoldtekt etter anmeldelse fra kvinne i 20-åra

Krimteknikere er på stedet.

PÅ STEDET: En kvinne i 20-åra har anmeldt en voldtekt i Huitfeldtsgate i Oslo sentrum, natt til lørdag. Krimteknikere er på stedet. Foto: Dagblad-tipser
PÅ STEDET: En kvinne i 20-åra har anmeldt en voldtekt i Huitfeldtsgate i Oslo sentrum, natt til lørdag. Krimteknikere er på stedet. Foto: Dagblad-tipserVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Krimteknikere jobber nå med å sikre spor, etter at en kvinne i 20-åra meldte fra om en voldtekt som skal ha funnet sted utendørs i Oslo sentrum, natt til lørdag.

Det bekrefter operasjonslederen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Vi er på stedet med for å sikre eventuelle spor, men vi har foreløpig ikke fått avhørt kvinnen. Det er heller ingen pågrepne. Personen kom seg vekk, sier vaktleder ved krimvakta i Oslo, Kjell Pedersen, til Dagbladet like før klokka 10, lørdag.

Politiet fikk melding om voldtekten, som fant sted i Huifeldtsgate i Vika, klokka 4.10.

Politiet har i løpet av morgentimene avhørt et vitne til hendelsen.

- Gjerningsmannen løp fra stedet da vitnet kom forbi. Det er foreløpig uklart om vedkommende skjønte helt hva som foregikk, sier han til NTB.

Politiet er foreløpig for lite sikre på beskrivelsen av gjerningsmannen til at de vil gå ut med den. Kvinnen skal etter planen avhøres i løpet av lørdagen, ifølge NTB.