Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker overgrep mot ung gutt

Politiet har startet etterforskning etter å ha fått melding om at en ung gutt ble utsatt for et seksuelt overgrep i Nedre Eiker torsdag ettermiddag.

SPERRET AV OMRÅDE: Politiet har iverksatt bred etterforskning etter at en gutt i barneskolealder skal ha blitt utsatt for seksuelt overgrep på vei hjem fra skolen torsdag. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
SPERRET AV OMRÅDE: Politiet har iverksatt bred etterforskning etter at en gutt i barneskolealder skal ha blitt utsatt for seksuelt overgrep på vei hjem fra skolen torsdag. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sørøst politidistrikt opplyser at hendelsen skjedde i et skogholt i Solbergelva i Nedre Eiker da gutten var på vei hjem fra skolen. Politiet ble varslet rett før klokka 14 og rykket raskt ut til stedet. Åstedet ble raskt sikret og det er gjennomført undersøkelser både av kriminalteknikere og sporsøk med hund.

- Vi ser alvorlig på dette, og har gjort mange innledende undersøkelser. Blant annet rundspørringer og åstedsundersøkelser. Vi har snakket med gutten, og han skal forklare seg i et tilrettelagt avhør fredag, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt.

Ingen er pågrepet i saken, og politiet har foreløpig ingen mistenkte. Politiet ønsker av hensyn til etterforskningen ikke å gå ut med ytterligere opplysninger i saken foreløpig.

Politiet ber vitner som kan ha sett noe som kan være av interesse for etterforskningen om å kontakte dem. Det gjelder spesielt observasjoner gjort i nærheten av en fotballbane som ligger ved Gamle Ringeriksvei mellom klokken 12.30 og 14.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media