Politiet etterforsker to voldtekter på russetreff

Ved Tryvann og Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har startet etterforskning etter at en ung kvinne på russetreffet på Tryvann natt til 1. mai anmeldte en voldtekt.

Politiet forteller til Dagbladet i 05-tida at de gjennom natta har etterforsket saken uten at noen er pågrepet.

- Saken blir etterforsket. Kriminalvakta har overtatt. Vi har jobbet med dette gjennom natta, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

11 saker Kriminalvakta rykket ut etter at de fikk melding om den angivelige voldtekten. NTB meldte om saken klokka 03 i natt.

- Det har vært en situasjon hvor en fornærmet har anmeldt en voldtekt. Hun ble kjørt til legevakt. Vi har sikret spor og er både på Tryvann og på legevakten med patruljer, sa operasjonsleder Ullsand til NTB.

- Vi har foreløpig ikke pågrepet noen mistenkte, men mer om hendelsen har vi foreløpig ikke. Saken blir etterforsket, sa Ullsand.

Dette er bare en av flere saker knyttet til russefeiringen i natt.

- Vi har hatt elleve rene jobber der russ er involvert. Det er omtrent som forventet og generelt har det vært en del bråk. Dette har vært som en natt til søndag, sier Ullsand til Dagbladet.

Pågrepet i Tønsberg En 18 år gammel russ er pågrepet etter at en jente på 19 anmeldte en voldtekt i Tønsberg natt til fredag, melder NTB.

En kvinnelig russ på 19 tok kontakt med legevakta og fortalte at hun hadde blitt voldtatt. Hendelsen skjedde i nærheten av et sted hvor flere russ hadde vært samlet, opplyser Vestfold politidistrikt.

Politiet forteller at en 18 år gammel gutt ble pågrepet på stedet. Saken vil bli etterforsket videre på dagtid fredag.

Bråk i Vestfold - Politiet har mottatt et tjuetalls klager på støy fra russen i hele Vestfold, opplyser Vestfold politidistrikt.

I Narvik ble en gutt påkjørt av en russebil ved Ornesvika. Gutten ble kjørt til sykehus for sjekk og hendelsen etterforskes av politiet i Narvik, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt.