Politiet etterforsker to voldtekter på russetreff

Ved Tryvann og Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har startet etterforskning etter at en ung kvinne på russetreffet på Tryvann natt til 1. mai anmeldte en voldtekt.

Politiet forteller til Dagbladet i 05-tida at de gjennom natta har etterforsket saken uten at noen er pågrepet.

- Saken blir etterforsket. Kriminalvakta har overtatt. Vi har jobbet med dette gjennom natta, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

11 saker Kriminalvakta rykket ut etter at de fikk melding om den angivelige voldtekten. NTB meldte om saken klokka 03 i natt.

- Det har vært en situasjon hvor en fornærmet har anmeldt en voldtekt. Hun ble kjørt til legevakt. Vi har sikret spor og er både på Tryvann og på legevakten med patruljer, sa operasjonsleder Ullsand til NTB. - Vi har foreløpig ikke pågrepet noen mistenkte, men mer om hendelsen har vi foreløpig ikke. Saken blir etterforsket, sa Ullsand.

Dette er bare en av flere saker knyttet til russefeiringen i natt.

- Vi har hatt elleve rene jobber der russ er involvert. Det er omtrent som forventet og generelt har det vært en del bråk. Dette har vært som en natt til søndag, sier Ullsand til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.