Politiet etterlyser barnevogntriller i Tromsø

Skal ha gått forbi åstedet mellom 16.30 og 17.00 mandag ettermiddag, kort tid før fire livløse personer ble funnet i sjøen.

HENSATT: Det som skal ha vært den siktede kvinnens barnevogn sto igjen langs en gangsti like ved åstedet. Ved siden av barnevogna sto det to par støvler da dette bildet ble tatt mandag kveld. Foto: Jonas Høylo Fundingsrud
HENSATT: Det som skal ha vært den siktede kvinnens barnevogn sto igjen langs en gangsti like ved åstedet. Ved siden av barnevogna sto det to par støvler da dette bildet ble tatt mandag kveld. Foto: Jonas Høylo Fundingsrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ei jente på sju og ei på fire er død, mens deres avdøde mor i 20-åra er siktet for drap og drapsforsøk etter at fire personer ble funnet livløse i vannet på Fagereng i Tromsø mandag ettermiddag.

Politiet jobber nå intenst med å finne ut av hvordan de fire personene havnet i vannet.

Blant de mest sentrale sporene er ei hensatt barnevogn langs en gangsti på Kvaløyveien mandag. Den første observasjonen av barnevogna skal ha vært rundt 16.30. Klokka 17.28 ble de fire personene oppdaget åtte-ti meter ut fra vannkanten.

Barnevogntriller

Nå etterlyser politiet et nytt vitne, som skal ha trillet forbi åstedet.

- Politiet ønsker å komme i kontakt med et vitne. Vi etterlyser en kvinne som har trillet en barnevogn forbi den etterlatte barnevogna på Kvaløyvegen i tidsrommet mellom kl. 1630 og kl. 1700 mandag 2.12. Vi ønsker å snakke med henne om hvilke observasjoner hun kan ha gjort. Kvinnen bes ta kontakt med politiet på 02800, opplyser Troms politidistrikt fredag ettermiddag.

Torsdag kom de første konklusjonene fra obduksjonen av den døde sjuåringen. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at hun døde av drukning og var kraftig nedkjølt. Det var ikke ytre tegn på vold. Den foreløpige obduksjonsrapporten sier ingenting om jenta kan ha hatt medikamenter i kroppen på tidspunktet. Mora skal obduseres i dag, fredag, mens 4-åringen også skal obduseres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer