Politiet etterlyser bilder og nabovitner fra Ammerud i døgnene før mann (34) ble funnet drept i koffert

- Vi prøver å kartlegge ulike bevegelser.

UNDERSØKTE ÅSTEDET: Politiets kriminalteknikere jobbet på åstedet fram til i går ettermiddag. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
UNDERSØKTE ÅSTEDET: Politiets kriminalteknikere jobbet på åstedet fram til i går ettermiddag. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når ble 34-åringen som ble funnet drept og partert på Ammerud i Oslo fredag i forrige uke drept?

Det spørsmålet forsøker politiet nå å komme til bunns i. Blant annet ved å henge opp små plakater i nærområdet der drapet ble begått, med beskjed om at alle som var i Ammerud- og Kalbakken-området fra kl. 10 onsdag 27. april til kl. 07.30 fredag 29. april og som har tatt bilder eller video om å melde seg.

- Vi prøver å kartlegge ulike bevegelser i området på best mulig måte, og har derfor bedt om at de som kan ha tatt bilder eller videoer i et relativt romslig tidsrom om å melde seg, sier politiadvokat Kari Kirkhorn til Dagbladet.

Den drepte 34-åringen bodde på Kalbakken, like vel Ammerud.

Mandag sa Kirkhorn til Dagbladet at drapet skjedde «noe tid» før deler av 34-åringen ble funnet i en koffert som to av de siktede i saken forsøkte å få med seg opp mot et skogholt ved Ammerud skole.

Bodde på Kalbakken Politiet mener 34-åringen ble drept i leiligheten som den siktede 24-åringen disponerer på Ammerud i Oslo. Leiligheten ligger i tiende etasje i en boligblokk, og politiets teknikere jobbet der fram til og med tirsdag ettermiddag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer