Politiet etterlyser bilfører

Politiet gikk ut med konkrete spor i forsvinningssaken på Østensjø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Politiinspektør Hanne Kristin Rohde, leder av sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt, holdt ved 12-tida en pressekonferanse om forsvinningen til Sigrid Schjetne (16).

Der fortalte hun at politiet nå ønsker mer informasjon om to konkrete vitneobservasjoner:

• Ved 24-tida var to gutter i Låveveien, rett ved barnehagen der Sigrids mobil, sokk og sko ble funnet. De to guttene skal ifølge vitner ha gått rundt med et videokamera.

- De to guttene kan ha filmet stedet, og det er viktig for oss å se hva som eventuelt ligger der, sier Rohde om observasjonen til Dagbladet.

• Ved 00.15-tida skal en personbil ha blitt observert stående med lysene på rett utenfor barnehagen der Sigrids mobil, sokk og sko ble funnet. Politiet har ingen fargebeskrivelse av bilen.

Rohde forteller at bilen ble observert av forbipasserende på rundt 50-60 meters avstand. Politiet kjenner verken farge eller merke på bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer