Politiet etterlyser denne mannen etter voldtektsforsøk i Fredrikstad

Ble bitt i nesa av offeret.

ETTERLYST: Den etterlyste voldtektsmannen ser slik ut, ifølge den fornærmede kvinnen og politiet. Illustrasjon: Politiet
ETTERLYST: Den etterlyste voldtektsmannen ser slik ut, ifølge den fornærmede kvinnen og politiet. Illustrasjon: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Østfold går nå ut med en fantomtegning i håp om å oppklare hvem som sto bak et voldtektsforsøk i Fredrikstad for to uker siden, skriver Fredriksstad Blad (FB).

En kvinne i 20-åra ble overfalt i et skogholt i nabolaget Ambjørnrød. Etterforskningen har ikke ledet til noen mistenkt, derfor går politiet nå ut med tegningen.

- Vi har dessverre ikke fått inn så mange tips, derfor er tida inne for en fantomtegning; det skjer relativt sjelden her i Østfold, sier politiadvokat Arild Eikaas til Dagbladet.

I boligstrøk

Eikaas forteller at voldtektsforsøket skjedde i 09.30-tida på formiddagen.

- Hun går på en gangsti i et boligstrøk. På den ene sida er det hus, på den andre sida skog. Ved en grusbane blir hun overfalt og dratt inn i skogen, sier politiadvokaten.

- Voldtekten blir ikke fullbyrdet, da hun biter mannen i nesa. Hun kommer seg så til folk og anmelder hendelsen, sier Eikaas.

Politiet har sikret DNA-spor fra åstedet, og har altså fått laget fantomtegningen.

- Det er en god tegning, som dessverre kan likne på mange. Men sammen med signalementet tror vi det skal være mulig å identifisere riktig person, sier politiadvokaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer