Politiet etterlyser denne mannen

Kan ha viktige opplysninger om voldtekt, mener Oslo-politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt mener at avbildede mann kan ha viktige opplysninger om en voldtekt i april i fjor.

«Sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt etterforsker en voldtekt som skjedde natt til 6. april 2006. Politiet har arbeidet med saken i lang tid, og mener at avbildede mann kan ha viktige opplysninger i saken,» heter det i en epost fra Oslo-politiets talsmann Jørn-Kr. Jørgensen.

- Vi ber i første omgang om hjelp til identifisering av denne mannen, sier førstebetjent Randi Bones ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Bildet som politiet nå går ut med er hentet fra et overvåkningskamera i Oslo sentrum. Politiet har ingen opplysninger om alder på mannen, men overvåkningsbildet er tatt ut på grunnlag av vitnebeskrivelser, som er gitt.

- Bildet viser mannen inne på 7-Eleven på Egertorget, og er tatt klokka 01.30 natt til 6. april i fjor. Selve voldtekten skjedde inne i en leilighet og knyttes ikke til der bildet er tatt, sier Bones.

Politiet er ellers svært sparsomme med opplysninger i saken.

- Alt vi har å si om saken står i eposten vi har sendt ut, sier Jørn-Kr. Jørgensen til Dagbladet.no.

Foto: POLITIET
Foto: POLITIET Vis mer
Politiet etterlyser denne mannen