Politiet etterlyser en burgunder eller vinrød bil i Sigrid-saken

Politiet har nå fått inn over 1700 tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 22669600. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Det er nå over ni døgn siden Sigrid forsvant da hun var på vei hjem fra en venninne like etter midnatt natt til søndag 5. august på Østensjø.

- Vi har fått kontakt med de som trolig var i området med bilene vi etterlyste for en stund tilbake. Disse er sjekket ut av saken, sier leder for voldseksjonen i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, på en pressekonferanse.

Ny etterlysning Politiet har foreløpig ingen konkrete spor etter den savnede jenta og jobber utifra en rekke teorier. Sigrid kan ha blitt bortført i bil, hun kan ha valgt en annen vei hjem, eller tatt t-banen, enten frivillig eller med tvang.

- Politiet ønsker å komme i kontakt med eieren av en burgunderrød eller vinrød personbil som har vært i låveveien eller nærliggende områder den aktuelle natten mellom 24.00 og 00.30, sier Metlid.

Politiet har nå fått inn over 1700 tips i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer