Politiet etterlyser homsevitner

37-åring siktet for drap på lege Joaquin Bermudez (49).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I jakten på sannheten om hva som har skjedd med legen Joaquin Leal Bermudez (49), som antas drept og dumpet ved E18 i Vestfold, ber politiet nå om hjelp fra homsemiljøet i Oslo.

- Ta kontakt

- Bermudez var åpent homofil og frekventerte spesielt homsestedet London Pub i Oslo sentrum. Derfor ber vi nå folk som har vært der den siste uka, og spesielt forrige helg, om å ta kontakt, sier overbetjent Finn Abrahamsen ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Abrahamsen understreker at politiet har et godt forhold til London-miljøet.

- De har vært svært hjelpsomme tidligere, for eksempel etter drapet på legen Stein Sjaastad i fjor, og vi håper de vil hjelpe oss også denne gangen.

Ikke avhør i kveld

Den siktede 37-åringen ville ikke la seg avhøre i kveld. Hans forsvarer, Aase Sigmond, har så vidt vært i kontakt med ham og vil først snakke ordentlig med sin klient i morgen.

- Jeg besøkte ham i retten, og sørget for at han fikk komme over fra glattcelle til vanlig varetektscelle, sier hun til Dagbladet.no.

HOVEDSTADENS HOMSESENTRUM: London Pub i Rosenkrantz\' gate er Oslos mest markante homsested. Foto: OLE C.H. THOMASSEN
HOVEDSTADENS HOMSESENTRUM: London Pub i Rosenkrantz\' gate er Oslos mest markante homsested. Foto: OLE C.H. THOMASSEN Vis mer
Politiet etterlyser homsevitner
VANKET PÅ LONDON: Homsestedet London Pub var Joaquin Leal Bermudez\' stamsted. Derfor ønsker politiet å snakke med andre kunder der.