Politiet etterlyser irakisk familie etter vold mot barnevernsansatte

Barnevernsansatte ble mishandlet og tapet fast.

MISHANDLET OG TAPET FAST: To ansatte i barnevernet i Sarpsborg har blitt utsatt for vold og etterlatt i hjelpeløs tilstand. Foto: Jon Terje Pedersen / Dagbladet
MISHANDLET OG TAPET FAST: To ansatte i barnevernet i Sarpsborg har blitt utsatt for vold og etterlatt i hjelpeløs tilstand. Foto: Jon Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Østfold politidistrikt opplyser i en pressemelding at en iraksisk familie er etterlyst over hele Europa etter at to barnevernsansatte ble utsatt for vold og etterlatt i hjelpeløs tilstand på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg sentrum.

Foreldrene på 33 og 36 er irakiske statsborgere, men har bodd i Norge i flere år. De fire barna som er borte er to gutter på forholdsvis 15 og 6 år, og to jenter på 14 og 12.

I tillegg mener politiet det er mulig at barnefarens bror (33) er sammen med familien.

Politiet etterlyser også to kjøretøy i saken; en rød Mitsubishi Outlander-varebil og en mulig svenskregistrert, gullfarget Opel Omega.

Østfoldspolitiet opplyste i går at de to barnevernansatte var på hjemmebesøk for å gjennomføre et kontrollert samvær mellom tre barn og deres foreldre. Etter en tid kom flere maskerte personer inn i huset. De to barnevernsansatte ble utsatt for vold, og deretter tapet fast. Deretter forsvant foreldrene, barna og de maskerte mennene fra huset.

Nå viser det seg at det er snakk om fire barn. Politiet i Østfold fikk melding om overfallet klokken 16.55 lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer