DRAMA:
Teknikere fra Kripos i arbeid ved bussen fra Valdresekspressen på Rv 53 ved Holsbru mellom Årdal og Tyin, der tre personer ble knivdrept 
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
DRAMA: Teknikere fra Kripos i arbeid ved bussen fra Valdresekspressen på Rv 53 ved Holsbru mellom Årdal og Tyin, der tre personer ble knivdrept Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Politiet etterlyser kvinnelig busspassasjer i Årdal

I forbindelse med etterforskningen av bussdrapene i Årdal 4. november håper politiet å komme i kontakt med en kvinne som tok lokalbussen i Øvre Årdal den ettermiddagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen tok lokalbussen fra Skysstasjonen i Øvre Årdal klokka 17.09 til sykehjemmet på Årdalstangen. Hun var altså ikke passasjer på Valdresekspressen der tre personer ble knivdrept.

Ifølge politiet har denne kvinnen trolig utenlandsk bakgrunn. Hun beskrives som mørk i huden, slank og med krusete kort svart hår. Hun er mellom 25 og 40 år.

Politiet ber de som har informasjon om å kontakte politiet.

En asylsøker fra Sør-Sudan er siktet for å ha drept tre personer inne i bussen fra Valdresekspressen. På grunn av hans helsetilstand er den siktede innlagt på psykiatrisk klinikk på Sandviken sykehus i Bergen. Han er fortsatt ikke avhørt.

(NTB)