Politiet etterlyser mann etter bombetrussel mot Værnes flyplass

Mannen har vært etterlyst av politiet i ni måneder og er tidligere dømt for vold og trussler.

BOMBETRUSSEL: Trondheim lufthavn Værnes ble i dag evakuert etter at noe i dag tidlig ringte inn en bombetrussel. Politiet fant ingen bombe, og flyplassen er nå igjen åpen. 
Foto: TOR AAGE HANSEN/NTB SCANPIX
BOMBETRUSSEL: Trondheim lufthavn Værnes ble i dag evakuert etter at noe i dag tidlig ringte inn en bombetrussel. Politiet fant ingen bombe, og flyplassen er nå igjen åpen. Foto: TOR AAGE HANSEN/NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trondheim lufthavn Værnes ble i dag evakuert etter at noe i dag tidlig ringte inn en bombetrussel.

Ifølge NTB ble 1000 personer evakuert.

Etterlyst I en pressemelding fra Nord-Trøndelag politidistrikt skriver de at gjerningsmannen nå er etterlyst av politiet.

«Antatt gjerningsmann, som ringte inn en bombetrussel mot Trondheim lufthavn Værnes tidligere i dag, er en mann i 30-årene bosatt på Østlandet. Personen har vært etterlyst av norsk politi siden mai måned i år. Han er tidligere dømt for vold og trusler», skriver politiet.

Nord-Trøndelag politidistrikt sier de har grunn til å tro at han oppholder seg i utlandet.

Fant ingen bombe Værnes lufthavn i Trondheim er nå åpnet for trafikk, etter å ha vært stengt siden 10-tiden i formiddag.

- Bombehundene gjorde ingen tegn til funn, sier lensmann Marit Helene Stigen på en pressekonferanse som ble vist på NRK klokka 14.50.