Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterlyser mann etter eldrebedrageri i Oslo

Ber publikum om tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo går nå ut med bilder fra et overvåkingskamera av en person mistenkt for å ha stått bak et eldrebedrageri i desember i fjor.

Det var onsdag 21. desember at en kvinne på 89 år på Ellingsrud fikk en telefon fra en mann som sa han var først fra kabelselskapet Get og deretter fra NRK. Mannen sa at både kvinnens Get-boks og telefon måtte repareres.

Kort tid etter kom det en mann på døren og ble sluppet inn i leiligheten av den eldre kvinnen. Etter å ha sett på Get-boksen, ba han om betaling på en slags kortterminal han hadde med seg. Fornærmede tastet koden på terminalen og mannen forsvant deretter med kortet og koden.

I løpet av få minutter ble kortet brukt ved tre forskjellige uttakssteder på østkanten i Oslo og tappet for flere tusen kroner, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet ønsker tips fra publikum om hvem personen kan være.

I november og desember var det flere tilfeller av slike bedragerier i Oslo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling