Politiet etterlyser pyroman i Oslo: Espen sier han varslet politiet tre ganger i går om en mann som startet branner i samme område

- Med tanke på at det er bålforbud i Oslo om dagen, virker det absurd at politiet ikke har kapasitet til å rykke ut.

ETTERLYSES: I går kveld i 23-tida gikk politiet i Oslo ut med en etterlysning av en mistenkt pyroman i Oslo. Mannen ble fanget på et overvåkningskamera da han tente på en motorsykkel i Sunnmørsgata, på øvre Grünerløkka. Foto: Politiet
ETTERLYSES: I går kveld i 23-tida gikk politiet i Oslo ut med en etterlysning av en mistenkt pyroman i Oslo. Mannen ble fanget på et overvåkningskamera da han tente på en motorsykkel i Sunnmørsgata, på øvre Grünerløkka. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld i 23-tida gikk politiet i Oslo ut med en etterlysning av en mistenkt pyroman i Oslo. Mannen ble fanget på et overvåkningskamera da han tente på en motorsykkel i Sunnmørsgata, på øvre Grünerløkka.

- Mann, caps med påskrift «NY», mørk jakke, genser med noe hvit påskrift, hette under jakken, dongeribukse. Bærer muligens på en Rema 1000-pose. Ved observasjon, ring 02800, twitret politiet.

- Varslet politiet

Espen Bjerke befant seg i samme område i går kveld, og på Facebook har han lagt ut en beskrivelse av hva han mener han observerte og gjorde - og hvordan han opplevde responsen fra politiet:

- Tok en pyroman på fersken i kveld som satte i gang to branner langs Akerselva ved Myrens verksted. Sørget med hjelp fra forbipasserende å slukke dem og ringte politiet mens jeg fulgte etter fyren. Men de hadde ikke tid til å rykke ut! Jeg syklet hjemover, men fikk dårlig samvittighet fordi det er så mye vernede trehus i området. Syklet tilbake og møtte en politimarje på annet oppdrag som jeg ga beskrivelse til og ba dem ha utkikk. De var ikke veldig interessert. Sykler opp til Hønse Lovisas hus og der lukter det brent. Ved søplebøtten utenfor står pyromanen igjen, skriver han og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer