ETTERLYSNING: Tre personer mistet livet og to ble skadd i en møteulykke i Våtedalen i Sogn og Fjordande i dag. Politiet etterlyser nå to biler etter ulykka. Foto: Jan Nik. Hansen / Firda Tidend
ETTERLYSNING: Tre personer mistet livet og to ble skadd i en møteulykke i Våtedalen i Sogn og Fjordande i dag. Politiet etterlyser nå to biler etter ulykka. Foto: Jan Nik. Hansen / Firda TidendVis mer

Politiet etterlyser to biler etter dødsulykka i Sogn og Fjordane

Tre døde, mann (49) og ni år gammel gutt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I politiloggen på sine hjemmesider etterlyser politiet to kjøretøy i forbindelse med frontkollisjonen i Våtedalen i Jølster i Sogn og Fjordane, der tre mennesker mistet livet.

- De har viktige vitneopplysninger i forbindelse med trafikkulykken, skriver politiet på loggen.

Fem personer var involvert i den voldsomme ulykka på E39. Tre mistet livet, og to ble skadd. Det var to personer som omkom i en av personbilene, mens det var én person i den andre bilen som døde, ifølge NTB.

AMK-sentralen opplyser til NRK at en 9 år gammel gutt og en 49 år gammel mann får behandling på intensivavdelingen ved sykehuset.

To av de omkomne er fra Gloppen kommune, mens den tredje er fra Jølster, opplyser politiet til NTB.

Det skal ikke ha vært spesielt krevende kjøreforhold på stedet.

- Det er ikke glatt på stedet - det er våt veibane, men ikke noe som skulle tilsi at det skulle ha noe med ulykka å gjøre, sier Runar Sandnes, en fotograf fra Breim som var tidlig på stedet til Dagbladet.