ETTERLYST: Disse mennene etterlyses etter kidnappingen i Oslo på torsdag. Foto: Politiet
ETTERLYST: Disse mennene etterlyses etter kidnappingen i Oslo på torsdag. Foto: PolitietVis mer

Kidnappingen i Oslo:

Politiet etterlyser to menn etter kidnappingen i Oslo. Begge fotografert på åstedet

Det er fortsatt ukjent for politiet hvem som er offeret for kidnappingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I en pressemelding skriver Oslo-politiet at de i forbindelse med kidnappingen torsdag 29. september etterlyser to personer som er fotografert på stedet hvor bortføringen skjedde. De to mennene som etterlyses settes i forbindelse med selve bortføringen.

Politiet har ennå ikke fått kontakt med personen som ble bortført.

- Hvordan har fotograferingen foregått her?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier etterforskningsleder Thor Martin Elton til Dagbladet.

Han opplyser at disse to personene også er tilknyttet Holmlia-miljøet, som politiet omtaler som et kriminelt gjengmiljø.

ETTERLYST: Denne mannen er etterlyst.
ETTERLYST: Denne mannen er etterlyst. Vis mer

- Er dere nærmere med å finne offeret?

- Nei, det er derfor vi går ut med bildene og slik at vi kan jobbe oss videre for å finne ut hvem fornærmede er. Vi frykter for at det skal skje noe alvorlig med vedkommende, i ytterste konsekvens drap. Vi går derfor ut med disse usladdede bildene i håp om å få inn tips om hvem disse to er. Vi håper på denne måten å finne ut hvem offeret er, sier Elton.

Det var fredag morgen litt før klokken ni politiet fikk melding om en det som så ut som en bortføring på en parkeringsplass Ljan i Oslo. Det er tatt bilder fra området, og vi har derfor grunn til å tro at dette er en reell bortføring. Bildene av de to vi nå etterlyser er tatt bilde av på samme sted, skriver politiet i pressemeldingen.

ETTERLYST: Denne mannen er etterlyst.
ETTERLYST: Denne mannen er etterlyst. Vis mer

To personer som ble fotografert på stedet er pågrepet og ble varetektsfengslet lørdag. En tredje person ble fremstilt for varetektsfengsling i dag klokken 13. En tilsvarende bil som vi etterlyste sist fredag er funnet, og knyttes til en av de pågrepne.