Politiet etterlyser vitne i Grua-drapssaken

Mann sett sammen med drapssiktet 28-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterlyser et vitne i forbindelse med drapssaken i Grua i juni i år. En 28 år gammel afghaner er siktet i saken.

Etterforskningsledelsen i Vestoppland politidistrikt har gått ut med bilde av en mann de omtaler som av asiatisk eller sentralasiatisk utseende.

Mannen var kledd i en mørk jakke og befant seg i billettsalgsområdet på Oslo sentralstasjon den 12. juni mellom klokka 10 og 10.30.

Dette er dagen da den 17 år gamle afghanske kvinnen ble drept på Grua. Fra før er det kjent at den drapssiktede 28-åringen ankom Oslo S denne formiddagen, før han reiste videre med buss ut av landet.

28-åringen tok med seg sin og den drepte kvinnens to år gamle datter til Italia. Mannen ble pågrepet i Italia fire dager senere og ble utlevert til Norge i august.

- Mannen er ikke mistenkt for noe, men han er sett sammen med siktede og barnet, og kan ha informasjon som er viktig for oss. Derfor ønsker vi at han tar kontakt med oss, sier politiadvokat Mari Lauritzen Hasle.

(NTB)

HAR DU SETT DENNE MANNEN?
Etterforskningsledelsen i Vestoppland politidistrikt ønsker å komme i kontakt med et vitne i drapssaken. Mannen er av asiatisk eller sentralasiatisk utseende, og befant seg 12. juni mellom 10:00 og 10:30 i Oslo sentralbanestasjons billettsalgområde. Dette er dagen da den unge kvinnen ble drept på Grua. Deretter beveget han seg seg til Oslo bussterminal. Han var kledd i en mørk jakke. Politiet ønsker å få vite hvem denne personen er og å komme i kontakt med ham.
 - Mannen er ikke mistenkt for noe, men han er sett sammen med siktede og barnet, og kan ha informasjon som er viktig, sier politiet.
Foto: Politiet / NTB scanpix
HAR DU SETT DENNE MANNEN? Etterforskningsledelsen i Vestoppland politidistrikt ønsker å komme i kontakt med et vitne i drapssaken. Mannen er av asiatisk eller sentralasiatisk utseende, og befant seg 12. juni mellom 10:00 og 10:30 i Oslo sentralbanestasjons billettsalgområde. Dette er dagen da den unge kvinnen ble drept på Grua. Deretter beveget han seg seg til Oslo bussterminal. Han var kledd i en mørk jakke. Politiet ønsker å få vite hvem denne personen er og å komme i kontakt med ham. - Mannen er ikke mistenkt for noe, men han er sett sammen med siktede og barnet, og kan ha informasjon som er viktig, sier politiet. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer