Danmark:

Politiet etterlyser vitne: - Viktig

Politiet ønsker å komme i kontakt med kvinnen i sak som involverer krenkelse av en 14-åring.

ETTERLYST: Dansk politi ønsker å komme i kontakt med denne kvinnen. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
ETTERLYST: Dansk politi ønsker å komme i kontakt med denne kvinnen. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Midt- og Vestsjællands politiet i Danmark har tirsdag sendt ut to bilder av «et viktig vitne», som etterlyses, melder danske BT.

Kvinnen på bildene antas å «ha viktig informasjon» i en sak om en 14 år gammel jente som ble krenket på et toalett på Burger King i Roskilde i november.

Det skriver politidistriktet i en pressemelding.

UKJENT: Politiet har ikke fått opplyst hvem kvinnen er ennå. Nå håper de bildedelingen av vitnet vil fungere. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
UKJENT: Politiet har ikke fått opplyst hvem kvinnen er ennå. Nå håper de bildedelingen av vitnet vil fungere. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi Vis mer

Ble krenket

«Moren til en 14 år gammel jente rapporterte torsdag 10. november 2022 at datteren hennes ble krenket av en ung mann datteren kjente. Hendelsen skjedde på et toalett på Burger King på Køgevej i Roskilde på dagtid», står det i pressemeldingen.

Ifølge politiets opplysninger reagerte en kvinne i alderen 35-40 på det hun hørte skje på toalettet. Hun henvendte seg til restaurantens ansatte, som hjalp den 14 år gamle jenta ut derfra.

Politiet har siden anmeldelsen etterforsket saken, men det har ikke vært mulig å identifisere kvinnen, meldes det.

- Sentralt vitne

De har tidligere prøvd å få tak i kvinnen gjennom sosiale medier, men hun har foreløpig ikke kontaktet dem.

Derfor har politiet nå gått rettens vei og har fått tillatelse til å dele et bilde av kvinnen fra gatekjøkkenets overvåkingskameraer.

- Kvinnen er et sentralt vitne i saken, og det er viktig for etterforskningen å få identifisert henne slik at hun kan avgi forklaring. Restauranten ligger ved siden av motorveien, så kvinnen kan komme fra alle deler av landet og rett og slett ha stoppet for å bruke toalettet, opplyser Midt- og Vestsjællands politi.

Vet du hvem kvinnen er – ring dansk politi.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer