Politiet etterlyser vitner etter grov voldtekt: - Gjerningsmannen snakket gebrokkent og luktet tobakk

Politiet vil komme i kontakt med personer som bor i området rundt Skøyen terrasse.

HER GIKK HUN: Kvinnen som ble overfalt, voldtatt og ranet gikk på denne stien da overfallet skjedde. Nå søker politiet etter vitner de ikke har vært i kontakt med. Foto: Politiet.
HER GIKK HUN: Kvinnen som ble overfalt, voldtatt og ranet gikk på denne stien da overfallet skjedde. Nå søker politiet etter vitner de ikke har vært i kontakt med. Foto: Politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Oslo etterlyser vitner etter at en kvinne lørdag kveld 7. mai ble overfalt, voldtatt og ranet på Skøyen i Oslo.

Ifølge politienes pressemelding tok kvinnen taxi før overfallsvoldtekten. Hun gikk av ved Statoil-stasjonen på Skøyen klokka 22.39. Fra bensinstasjonen gikk hun opp til Skøyen terrasse, og videre ut på en gruslagt sti som går opp til Nedre Silkestrå (se foto over).

Like etter at hun kom inn på stien ble hun overfalt bakfra og utsatt for voldtekt. Kvinnen ble fraranet en liten sort veske.

Politiet beskriver veska slik:

«Liten sort firkantet veske med folder i stoffet. Metallkant øverst på veska med knepplås. Ukjent merke. Inneholdt bankkort og mobil av typen Samsung galaxy s6+ Edge, gullfarget.»

- Snakket gebrokkent Politiet har gjennomført rundspørring i området, men ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha vært til stede i tidsrommet 22 til 24.

- Politiet ber personer som var i  området i det aktuelle tidsrom, eller som bor i området som ikke tidligere er kontaktet av politiet, om å ta kontakt hvis de har observasjoner eller andre opplysninger som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen, eller har opplysninger om veska, skriver politiet i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer