ETTERFORSKER VOLDTEKT: Politiet i Trondheim sperret i går av et større området i bydelen Flatåsen etter at de mottok en anmeldelse om at en kvinne i 20-åra ble overfalt og voldtatt på stedet. Foto: Magne Herman Kråkvik
ETTERFORSKER VOLDTEKT: Politiet i Trondheim sperret i går av et større området i bydelen Flatåsen etter at de mottok en anmeldelse om at en kvinne i 20-åra ble overfalt og voldtatt på stedet. Foto: Magne Herman KråkvikVis mer

Politiet etterlyser vitner etter overfallsvoldtekten i Trondheim

Ber alle som var i området melde seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trondheimspolitiet ber alle som var utendørs i området på Flatåsen i tidsrommet 01.00 til 03.00 natt til mandag om å melde seg på telefon 02800, etter at en ung kvinne tidlig mandag morgen anmeldte en overfallsvoldtekt.

- Vi ønsker å kartlegge alle bevegelser i området i dette tidsrommet, sier Nina Kristin Flo Mørkved, leder for voldtektsteamet ved Sør-Trøndelag politidistrikt, til Dagbladet.

Kvinnen har forklart at hun ble angrepet bakfra og så voldtatt av en ukjent mann mellom klokka 02.00 og 02.15.

Politiet ber også de som ikke har sett noe spesielt om å melde seg.

- Hvis noen vært i nærheten ber vi dem kontakte oss, så får vi vurdere viktigheten av det de kan fortelle, sier Mørkved.

Kvinnen har gitt beskrivelse av en mann som skal være cirka 175 cm høy, ha vanlig kroppsbygning og være mellom 25 og 30 år. Han har mørkt hår og mørke øyne, og skal være av utenlandsk bakgrunn. Han hadde mørkeblå jakke med hette som han hadde dratt over hodet og var ikledd en lys dongeribukse som så slitt ut, ifølge politiet.

Mørkved sier de er i ferd med å undersøke om det er videokameraer i området som kan ha fanget opp gjerningsmannen. Politiet undersøker også om det er såkalte moduskandidater som kan være aktuelle for etterforskningen.

- Det er en del av den taktiske etterforskningen, sier Mørkved til Dagbladet.

Politiet vil i dag gjennomføre et nytt avhør av kvinnen.