Politiet etterlyser vitner

Spesielt interessert i en rød Transporter eller Caravelle.

EN FOTGJENGER DREPT: Politiet etterlyser nå vitner som kan ha lette etterforskningen av dødsulykken på Østre Aker vei i går. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
EN FOTGJENGER DREPT: Politiet etterlyser nå vitner som kan ha lette etterforskningen av dødsulykken på Østre Aker vei i går. Foto: John T. Pedersen/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Politiet etterlyser vitner til dødsulykken på Østre Aker vei i Oslo. Det var rundt klokken 15.00 i går da en mannlig fotgjenger (44) ble drept og fire alvorlig skadd i den alvorlige ulykken.

Alvorlig ulykke Søndag 9.1.2011 ca. kl. 15.10 på Østre Aker vei, nordre løp inntraff en alvorlig trafikkulykke hvor en personbil kjørte ut av veien og traff en fotgjenger.

Fotgjengeren, en mann på 44 år omkom som følge av skadene han ble påført. Føreren og passasjerene i bilen ble lettere skadet.

Etterlyser vitner I forbindelse med etterforskingen etterlyser Oslo politidistrikt nå vitner til ulykken. Politiet er særlig interessert i å komme i kontakt med et vitne som kjørte en rød VW Transporter eller Caravelle, og som ble observert på tid og sted da ulykken inntraff.

Ifølge politioverbetjent Knut Nysæter skal ikke denne bilen være direkte involvert i ulykken, men den skal ha blitt observert tett opp mot åstedet.

Rød bil - Vi tror denne føreren av denne bilen kan ha sett noe som kan hjelpe oss videre i etterforskningen, sier Nysæter til Dagbladet.

Politiet har ennå ikke oversikt over årsaken til ulykken, og Nysæter kan fortelle at de  venter på svar fra de tekniske undersøkelsene før de får vite mer. Itillegg til at de må vente på at tilstanden til passasjerene i ulykkesbilen skal bli stabil nok til at de kan avhøre dem.

- Trolig får avhørt passasjerene rundt onsdag denne uken. De kan forhåpentligvis gi oss nye opplysninger, sier Nysæter.

Øvrige vitner som ikke tidligere har kontaktet politiet og som har opplysninger i sakens anledning, bes henvende seg til Oslo politidistrikt, Trafikketterforskings-avsnittet.