Politiet etterlyser voldtektsmann

Politiet etterlyser en mann i 30 årene som skal ha voldtatt en ti år gammel jente på Korsvoll i Oslo sist torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jenta skal ha blitt stoppet på vei hjem fra skolen av en mann på sykkel. Han lokket henne med seg inn i skogen, der voldtekten skal ha skjedd.

Den ti år gamle jenta beskriver mannen som om lag 35 år gammel, han har nordisk utseende og er mellom 185 og 190 centimeter høy. Han har blå øyne, markerte øyebryn, solbrunt ansikt, mellomblondt krøllete eller bølget hår, ganske fyldige lepper og normal kroppsbygning.

Mannen var ifølge jenta ikledd en tynn sort sommerjakke i tynt, glatt stoff, en mørkegrønn genser med et merke i halsen, og sorte/mørke sko med snøring og firkantede tupper. Fargen på benklærne er ukjent.

Mannens sykkel var muligens grønn, hadde bagasjebrett med firkantet gul- og blåfarget sykkelveske og et flatt/rett styre.

Politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med en annen mann som jenta møtte mellom 14.30 og 15.00 på stien mellom Grinda ved Korsvoll skole og Brekkekrysset, noen hundre meter fra Brekkekrysset. Hun har fortalt at dette vitnet sto lent mot en sykkel som hadde en mellomblå sykkelveske bak på bagasjebrettet. Hun hadde vekslet noen ord med mannen, og spurt «om han ventet på bedre vær».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer