Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet fant 157 kilo stjålet kjøtt på restaurant

Store mengder stjålet indrefilet ble funnet i kjøleskapet til en restaurant i Oppland. To menn er varetektsfengslet i saken.

KJØTTYV: Store mengder stjålet indrefilet ble funnet i kjøleskapet til en restaurant i Oppland. To menn er varetektsfengslet i saken. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
KJØTTYV: Store mengder stjålet indrefilet ble funnet i kjøleskapet til en restaurant i Oppland. To menn er varetektsfengslet i saken. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det omfattende kjøttyveriet er gjort kjent gjennom TV-programmet Åsted Norge, noe som førte til at to mistenkte tyver fra Georgia ble pågrepet og varetektsfengslet i forrige uke.

Saken har nå ledet politiet til en restaurant hvor det ble funnet 157 kilo stjålet kjøtt, ifølge Totens Blad. Restauranteieren har samarbeidet med politiet.

- Han har innrømmet å ha kjøpt stjålet kjøtt, sier politiadvokat Tom Gjestvang.

Opprinnelig mistenkte man at kjøttbanden fra Georgia hadde stjålet 90 kilo kjøtt fra fem dagligvarebutikker i Oppland, men politiet mistenker nå at tyveriene har langt større omfang.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!