30 000 kroner i kontanter funnet på bilveien.

Politiet fant 30 000 kr i femhundrelapper på veien i Oslo

Politiet har ikke kontroll på hvor mye publikum har tatt med seg. Ber folk levere tilbake pengene. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): – Vi har kontroll på rundt 30 000 kroner i femhundrelapper, sier operasjonsleder André Kråkenes til Dagbladet.

Politiet patruljerer nå Østre Aker vei fra Økern til Veitvet i Oslo, etter at en haug med 500-sedler ble funnet i nærheten av Veitvet.

- Det er kommet meldinger om at biler har stoppet opp på veistrekningen og plukket med seg sedler før de har kjørt videre, men vi vet foreløpig ikke hvor mye som har forsvunnet, sier Kråkenes.

Politiet har ikke fått inn melding om at noen savner pengene, og utelukker ikke at pengene kan være tilknyttet kriminalitet.

- Derfor har vi også bevæpnet politi på stedet. Vi er også i kontakt med firmaer som driver med pengestransport, men det er ikke funnet kofferter, bagger eller liknende, sier Kråkenes.

Ber om tips

Det var vitner som oppdaget pengene og meldte fra til politiet, ifølge TV 2.

Kråkenes ber nå om tips fra publikum.

- Hvis noen har funnet penger, eller sett noe som kan være av interesse, så oppfordres de til å ta kontakt med politiet, sier han til Dagbladet.

Klokka 15.30 bekrefter operasjonssentralen i Oslo at de har avsluttet søket.

- Vi har foreløpig ikke mer informasjon å komme med, men vi etterforsker saken utover kvelden. Ettersom vi ikke vet hvor pengene stammer fra, oppfordrer vi alle som har tatt med seg penger til å levere inn dette til politiet i løpet av kvelden, opplyser operasjonsleder til Dagbladet.

Saken oppdateres

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer